Ningú, és un zombi !

Aquesta setmana els alumnes de 6è han gaudit de l’obra de teatre «Ningú, és un zombi».

Basada en la novel.la que guanyà el premi Barcanova de Literatura, és un cop a la consciència en el rerefons del bullying, un cant a l’amistat per damunt de tot  i un retorn al passat (anys 70) del qual neix una invitació a viure la vida amb intensitat, alegria i una mirada d’amor vers l’altre.

L’autor Jordi Folck ens proposa un espectacle que és un al·legat contra la intolerància, el bullying i les diferències de raça, classes socials o idees.

Sinopsi

Waldemar Ics, de deu anys arriba de Polònia a una escola on, degut a la seva particular condició de mort vivent, serà rebutjat i perseguit,  especialment per un company que comprendrà, massa tard, que  l’amistat veritable no entén de diferències socials o culturals,  de vius o de morts. Que l’afecte, en definitiva, traspassa el llindar del temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *